TERCERA EDICIÓ DE TASTA LA CULTURA DE L’EBRE – ELS SABORS DE L’OLI, L’OR LÍQUID DE LA PLANA
142403
post-template-default,single,single-post,postid-142403,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TERCERA EDICIÓ DE TASTA LA CULTURA DE L’EBRE – ELS SABORS DE L’OLI, L’OR LÍQUID DE LA PLANA

TERCERA EDICIÓ DE TASTA LA CULTURA DE L’EBRE – ELS SABORS DE L’OLI, L’OR LÍQUID DE LA PLANA

Aquest proper cap de setmana s’inicia una nova edició de Tasta la Cultura de l’Ebre – Els sabors de l’oli, l’or líquid de la Plana. Aquesta iniciativa, que enguany celebra la seva tercera edició, es va iniciar com una activitat per difondre tres dels elements més importants de la cultura oleícola local: el Museu de la Vida a la Plana, visita a les oliveres i tast d’olis a les cooperatives.

Aquesta iniciativa, coordinada conjuntament entre la Regidoria de Turisme i el Museu de les Terres de l’Ebre, vol posar en valor la cultura del conreu de l’olivera i la producció d’oli d’oliva, base fonamental de la història del nostre poble. L’activitat s’enfoca en tres “plats”: visita al museu, experiència entre oliveres i tast d’olis a les cooperatives. Tota una experiència que activa els cinc sentits.

L’activitat es realitzarà els caps de setmana de novembre, desembre i gener i, per poder gaudir-la, cal adquirir les entrades a www.ebreticket.cat. Més informació a museulaplana@santabarbara.cat.

Santa Bàrbara, 16 de novembre de 2023

Regidoria de Turisme