REESTRUCTURACIÓ DEL GRUP JOVENTUT
142522
post-template-default,single,single-post,postid-142522,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

REESTRUCTURACIÓ DEL GRUP JOVENTUT

REESTRUCTURACIÓ DEL GRUP JOVENTUT

A la reunió del dia 4 de novembre es va recordar l’ideari, els objectius i la normativa del Grup Joventut, entre d’altres.

Un punt important de la reunió va ser informar sobre la distribució per subgrups, cada un dedicat a programar activitats per a un sector determinat d’edats, com ja es va fer durant molts anys.

Per tal de formar els subgrups, al final de la reunió i també durant 10 dies, es va fer difusió d’un formulari d’inscripció al Grup Joventut, el qual havia d’omplir tota persona interessada en formar-ne part. Cadascú podia escollir lliurement el seu subgrup preferit, posant primera i segona preferència, per tal de reorganitzar els grups en cas que no fossin equilibrats. Aquests es reorganitzarien tenint en compte l’experiència i la formació en el lleure, tenint preferència aquelles persones que reunien més mèrits per poder escollir el seu subgrup.

Tenint en compte els mèrits esmentats anteriorment, es van designar quatre caps de subgrup i un secretari, qui conjuntament amb el coordinador del Grup Joventut, formaran el consell directiu, i seran els encarregats de dirigir el grup. A través d’un “tauler d’anuncis” de WhatsApp ja creat, on estan tots els membres del grup, s’aniran anunciant les reunions, decisions, activitats o qualsevol informació requerida.

Aquests són els subgrups amb els quals ens dividirem:

Llebres (0-8 anys)

Perdius (9-13 anys)

Raboses (14-17 anys)

Gambusins (Cohesió de Grup i més de 18 anys)

Cada subgrup d’edat té el nom d’un animal típic de la nostra zona, inspirat en els caus (entitats de lleure). Tenir noms és molt més còmode per dirigir-nos i reconèixer el grup, que no pas dient la franja d’edat a la qual fa referència.

Finalment, hi ha hagut un total de 61 inscrits al Grup Joventut, als quals agraïm la seva implicació i dedicació voluntària, per poder planificar activitats i dinamitzar els infants i joves del nostre poble.

Santa Bàrbara, 22 de novembre de 2023