FESTIVITAT DE SANTA BÀRBARA
143788
post-template-default,single,single-post,postid-143788,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FESTIVITAT DE SANTA BÀRBARA

FESTIVITAT DE SANTA BÀRBARA

El dia 4 de desembre al matí es va celebrar el dia de la nostra Patrona, Santa Bàrbara.  A les 10.30 h, els pubills, pubilles i autoritats esperaven a l’Ajuntament al Sr. bisbe Sergi Gordo per fer la rebuda. A continuació, se celebrava la missa, per posteriorment continuar amb la popular processó de Santa Bàrbara, acompanyada per la Unió Musical Jaume Balmes. Per finalitzar, es va dirigir tothom en comitiva fins als baixos de la casa abadia, per inaugurar els nous locals de Càritas.

Per la tarda, es va celebrar l’activitat infantil “La búsqueda del tió” al parc 1 d’Octubre, que per sorpresa dels infants, en acabar l’acte rebrien la visita de dos pastorets que els animaven a anar fins a la plaça Cid i Cid en comitiva i acompanyats de confeti i música. Un cop a la plaça, es va desenvolupar l’espectacle nadalenc de música, balls i humor “Ens agrada el Nadal”. Una ovella guitarrista i dos pastorets peculiars van fer aixecar el públic, desenvolupant un concert familiar de peu al centre de la plaça. Per finalitzar l’espectacle, es va realitzar l’encesa de l’enllumenat nadalenc acompanyada de confeti, neu i una espectacular projecció sobre la façana de l’església. Posteriorment, i per tancar la tarda, es va realitzar el repartiment de xocolata calenta per al públic assistent, que van ser més de 250 persones.

Santa Bàrbara, 5 de desembre de 2023

Regidoria de Festes Patronals i Joventut