III MERCAT DE NADAL DE SANTA LLÚCIA
143785
post-template-default,single,single-post,postid-143785,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

III MERCAT DE NADAL DE SANTA LLÚCIA

III MERCAT DE NADAL DE SANTA LLÚCIA

Aquest passat cap de setmana, al parc municipal 1 d’octubre, es va celebrar el III Mercat de Santa Llúcia, organitzat per la Unió de Comerç i amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica. Ambdues parts van treballar de forma paral·lela per tal de donar forma a un mercat que, en general, ha rebut molt bones crítiques per part de les persones assistents com dels comerços participants.

El mercat, enguany, va canviar d’ubicació per tal de dinamitzar altres punts del municipi. A banda, d’acord amb els serveis tècnics, l’espai escollit, el parc, podia suposar major comoditat per a totes les parts implicades, ja que permetia concentrar millor les parades, evitar tallar la principal artèria de mobilitat del municipi i potenciar un espai que, per aquests esdeveniments, s’ha comprovat que té molt bona predisposició.

Una quinzena de parades, així com diferents activitats principalment per als més menuts, van omplir el parc municipal durant tot el dia. Tant per al regidor de Promoció Econòmica, Lluís Zaera, com per a la presidenta de l’entitat, Laia Lleixà, el mercat sembla que a poc a poc es va consolidant, essent sense cap dubte les activitats paral·leles un element indispensable per atreure públic. Ambdues parts esperen seguir treballant conjuntament i per a la propera edició augmentar-ne el ressò tant per parades com per públic.

Santa Bàrbara, 5 de desembre de 2023

Regidoria de Promoció Econòmica