TALLER DE CUINA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ
143791
post-template-default,single,single-post,postid-143791,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TALLER DE CUINA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ

TALLER DE CUINA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ

El dia 3 de desembre el Grup Joventut va recaptar un total de 133 € per a la Marató de TV3.

El dia 2 de desembre es va realitzar un taller de cuina solidària, on 9 joves del poble van realitzar bocadillets i canapès per a vendre al dia següent a la III Fira de Santa Llúcia, que es va realitzar al parc 1 d’Octubre. Els bocadillets els van vendre pel mòdic preu d’1 €.

Els diners de la inscripció al taller de cuina solidari també van ser destinats a la Marató.

El taller va estar dirigit pel cuiner vocacional Emilio León, qui ja havia fet algunes sessions de cuina jove anteriorment. Aquesta vegada es va desenvolupar al Centre Municipal de Serveis Socials, havent de fer bocadillets gelats, al no poder disposar de cuina ni forn.

El Grup Joventut realitzarà el donatiu durant els següents dies i es mostra satisfet d’haver pogut contribuir aportant una petita quantitat de diners a aquest projecte solidari enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació de malalties relacionades amb la salut sexual i reproductiva.

Santa Bàrbara, 5 de desembre de 2023

Regidoria de Joventut