SANTA BÀRBARA ENTREGA 6055 ORIGAMIS A LA MARATÓ DE TV3
144420
post-template-default,single,single-post,postid-144420,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SANTA BÀRBARA ENTREGA 6055 ORIGAMIS A LA MARATÓ DE TV3

SANTA BÀRBARA ENTREGA 6055 ORIGAMIS A LA MARATÓ DE TV3

Aquest any la Marató de TV3 anava destinada a la salut sexual i reproductiva. Aquest tema engloba el conjunt de patologies que afecten més la població, en tots els aspectes de la vida i al llarg d’ella. Són malalties que tenen una prevalença de 3 milions de persones a Catalunya, i una incidència que s’estima en 210.905 nous casos cada any.

L’Ajuntament de Santa Bàrbara, com cada any, ha volgut col·laborar amb la realització d’origamis. El passat dia 11 de desembre es va fer l’entrega d’un total de 6.055 origamis a la fundació MGC, la qual donarà 1 € per cada origami fet a la Marató de TV3.

Aquest nombre d’origamis no hagués estat possible sense la col·laboració de la població. Donem les gràcies a Dani Martorell, Iris Ramos, Ingrid Mármol, Montse Sánchez, Liliam Palacios, Ana Barberà, Lourdes Subirats, Jordi i Núria Condeminas, Lolín Vicente, Mercedes Rodríguez, Àngela Moreno, Noemi Rodríguez, Ainhoa Martínez, usuaris de l’Smartcentre i usuaris del centre de dia VIMA.

I en especial a Betlem Espuny i la seva mare Montse Cuadrad que han fet un total de 5.012 origamis.

Ana M. Panisello, regidora de Serveis Socials, valora molt positivament aquesta recaptació i la implicació de la població a la Marató.

Santa Bàrbara, 18 desembre de 2023

Regidoria de Serveis Socials