XXXIII CONCURS LITERARI SANT JORDI VILA DE SANTA BÀRBARA
146134
post-template-default,single,single-post,postid-146134,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXXIII CONCURS LITERARI SANT JORDI VILA DE SANTA BÀRBARA

XXXIII CONCURS LITERARI SANT JORDI VILA DE SANTA BÀRBARA

Aquest any 2024, se celebra el XXXIII Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara. El premi que es convoca és el següent:

PREMI DE NARRATIVA, dotat amb 600 € i donat per l’AJUNTAMENT, a un relat curt d’una extensió mínima de 15 pàgines i màxima de 40 pàgines, de tema lliure; i un accèssit de caràcter local de 120 €, donat per l’AJUNTAMENT.

En el cas que el guanyador/a del premi sigui local, es concedirà l’accèssit a la segona millor obra.

El termini d’admissió dels originals acabarà el divendres 15 de març de 2024, a les 13 hores.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 12 d’abril de 2024. El mateix dia es donarà a conèixer la data del lliurament dels premis.

Les bases específiques d’aquest concurs es poden consultar a la web municipal www.santabarbara.cat. També es pot realitzar qualsevol consulta a l’Ajuntament de Santa Bàrbara, telèfon 977 719 136.

També es convoca el XXXIII CONCURS LITERARI ROGELIO FARNÓS, de caràcter local, destinat als alumnes de l’Escola Jaume Balmes de Santa Bàrbara.

Al treball guanyador de cada un dels cicles d’Educació Primària i d’Educació Infantil se li atorgarà un premi consistent en un lot de llibres, donat per l’AJUNTAMENT. A més a més, tots els participants rebran un record commemoratiu.

L’especificació de les bases serà establerta per la mateixa escola.

La regidora de Cultura, Ana M. Panisello, es mostra molt satisfeta per poder organitzar un any més aquest concurs i considera que després de més de 30 anys ja està més que consolidat. A més a més creu que continuarà donant prestigi a la cultura planera i donarà a conèixer el nostre poble a l’exterior.

Santa Bàrbara, 12 de gener de 2024

Regidoria de Cultura