BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2024
146713
post-template-default,single,single-post,postid-146713,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2024

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2024

Amb 3 quilos i 230 grams, el 8 de gener, naixia Louhay, el primer planer de l’any 2024, fill de Mohamed i Hodiane.

Antonio Ollés, alcalde de Santa Bàrbara, Elen Estarlich, regidora d’Ensenyament i els regidors Lluís Gimeno i Ana M. Panisello, el van rebre a l’ajuntament i van donar la benvinguda a Louhay i als seus pares.

Amb la idea d’implantar una nova tradició, l’Ajuntament de Santa Bàrbara, mitjançant la Regidoria d’Ensenyament, fa uns anys, van engegar una nova iniciativa per donar la benvinguda al primer nadó de l’any, felicitant els seus pares i fent-li diferents obsequis.

S’espera que Louhay sigui un nen participatiu i que vulgui formar part activa del màxim nombre d’activitats del municipi.

Santa Bàrbara, 26 de gener de 2024

Regidoria d‘Ensenyament