GALA GRUP JOVENTUT (REUNIÓ PLANIFICACIÓ 2024)
147339
post-template-default,single,single-post,postid-147339,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

GALA GRUP JOVENTUT (REUNIÓ PLANIFICACIÓ 2024)

GALA GRUP JOVENTUT (REUNIÓ PLANIFICACIÓ 2024)

El divendres 26 de gener, el Grup Joventut va celebrar la I Gala del Grup Joventut.

Al cap vespre ens vam reunir aproximadament una vintena de joves del poble, els quals ja formen part del grup i tenen interès per dinamitzar-lo. El primer objectiu de la gala era presentar-nos tots els nous integrants del grup i realitzar activitats de cohesió i presentació, per conèixer-nos una mica més, perdre la vergonya i fer créixer les relacions personals dins del grup. Per tal de fer més divertida la trobada i aconseguir aquests objectius marcats, tothom havia d’anar disfressat.

Per començar es van presentar als diferents subgrups que formen el GJ a través d’una dinàmica de presentació i, a continuació, fer un divertit joc per trencar el gel.

Seguidament, i ja marcant el segon objectiu de la trobada, ens vam separar i reunir per subgrups, per tal de de començar a desenvolupar la planificació d’activitats que volem realitzar en un futur pròxim, a través d’una pluja d’idees i amb una posada amb comú posterior.

Tot i comptar amb un baix percentatge d’integrants del grup en l’assistència, estem molt contents de la primera trobada i valorem molt positivament la implicació i ganes que van posar els membres que van assistir. Tant la disfressa, el joc i la posterior proposta d’idees van servir per començar a tirar endavant les relacions dins del grup i els plans de futur que tenim. I a més, ens ho vam passar d’allò més bé.

Durant els dies posteriors a la reunió, seguirem treballant per poder realitzar moltes i diverses activitats aquest 2024, acabant de concretar les propostes i valorant la seva viabilitat.

Seguim!

Santa Bàrbara, 5 de febrer de 2024

Regidoria de Joventut