TALLER D’AUTODIAGNOSI DIGITAL PER A EMPRESES I COMERÇOS
147992
post-template-default,single,single-post,postid-147992,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TALLER D’AUTODIAGNOSI DIGITAL PER A EMPRESES I COMERÇOS

TALLER D’AUTODIAGNOSI DIGITAL PER A EMPRESES I COMERÇOS

El passat divendres 16 de febrer, a l’Smartcentre, es va realitzar un taller d’autodiagnosi digital per conèixer la maduresa digital de les empreses i comerços que hi van participar que, en aquesta ocasió, van ser un total d’onze participants.

El taller pretenia analitzar la maduresa digital de les empreses, analitzar cas per cas quina és la seva situació i fer-los un pla adaptat a les seves necessitats amb el suport de diferents expertes que han revisat les necessitats de les persones assistents. Un dels principals aspectes que es va treballar era l’adaptació de la facturació de comerços i empreses a les noves lleis antifrau, així com la vinculació amb el programari que han d’utilitzar i la possibilitat de sol·licitar el kit digital, en el qual poden obtenir ajuts econòmics per adaptar el programari de l’empresa.

Aquest tipus de tallers són molt profitosos sobretot pel petit comerç, els quals tenen la voluntat d’agilitzar els passos per adaptar el comerç a la digitalització i a millorar el funcionament TIC de les empreses. El taller, realitzat per l’Associació d’Usuaris SomInternet i amb el suport de l’oficina provincial Acelera Pyme, ARCA i Pimec, s’inclou dins del programa Red.es.

Santa Bàrbara, 16 de febrer de 2024

Regidoria de Promoció Econòmica