INICI DEL PROGRAMA DE FOMENT A L’OCUPACIÓ DE PERSONES JOVES – JOVES EN PRÀCTIQUES
148238
post-template-default,single,single-post,postid-148238,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

INICI DEL PROGRAMA DE FOMENT A L’OCUPACIÓ DE PERSONES JOVES – JOVES EN PRÀCTIQUES

INICI DEL PROGRAMA DE FOMENT A L’OCUPACIÓ DE PERSONES JOVES – JOVES EN PRÀCTIQUES

Aquesta setmana va iniciar-se el programa de foment a l’ocupació de persones joves – joves en pràctiques, un programa impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya que és la continuació del que antigament era el programa de contractació de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil. En aquest cas, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha concedit una subvenció de 31.782,64 euros per finançar les despeses de contractació de la persona en pràctiques. Cal tenir present que aquest és un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i amb el cofinançament del 40% del Fons Social Europeu Plus.

Tot i que finalment només s’ha aprovat un contracte, la idea inicial d’aquest era la contractació de dos persones que ajudin a descongestionar el gran volum de documentació que genera l’administració electrònica, podent realitzar tasques de suport tant a nivell administratiu com digital. En aquest sentit però, aquesta persona realitzarà tasques vinculades a l’administració digital, donant suport als diferents departaments de l’ajuntament.

El programa té una durada de dotze mesos i és una bona oportunitat perquè persones joves amb titulacions acadèmiques superiors puguin realitzar tasques en contractes formatius, en aquest cas, a l’administració pública.

Santa Bàrbara, 22 de febrer de 2024

Regidoria de Promoció Econòmica