CONCURS I BINGO MUSICAL LILA
149086
post-template-default,single,single-post,postid-149086,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONCURS I BINGO MUSICAL LILA

CONCURS I BINGO MUSICAL LILA

El dissabte 9 de març, en el marc de la programació del Març Lila, el Grup Joventut va organitzar l’activitat del Concurs i Bingo Musical Lila, a l’Smartcentre.

Per començar, es va realitzar el primer joc de la tarda, precedit pel vídeo de Cinta Ferré Rodrigo, sobre les “Mares de Toro Baby Home” i la seva experiència de voluntària a un orfenat d’Uganda.

El joc consistia en, separades per grups i amb un mocador lila al centre de la taula, endevinar quina era la cançó que anava a sonar, escoltant només els primers segons de la cançó. El primer grup que alçava el mocador i contestava de forma correcta el nom i artista de la cançó guanyava un punt. Així repetidament, tot amb cançons cantades o produïdes per dones, de tots els estils i èpoques.

A continuació, es van realitzar dos bingos musicals, també amb cançons en clau femenina. Després d’entregar els premis a les guanyadores dels bingos musicals i concurs musical, i per tancar la tarda, es va repartir xocolata calenta preparada per les Dones Planeres.

Hi va haver una assistència d’una setantena de persones, a qui agraïm la seva assistència i col·laboració. Esperem poder gaudir de moltes més activitats amb tanta participació i bon ambient.

Santa Bàrbara, 11 de març de 2024

Regidoria de Joventut i Dona