CAMPUS SETMANA SANTA 2024
150499
post-template-default,single,single-post,postid-150499,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CAMPUS SETMANA SANTA 2024

CAMPUS SETMANA SANTA 2024

Durant els dies 25, 26, 27 i 28 de març es va realitzar un campus amb un total de 135 alumnes en edats compreses entre els 3 i 12 anys i un total de 15 monitors i monitores.

Aquest campus el va portar a terme l’empresa Gran salut SCP, tot i que el campus ha estat una iniciativa del Pla Educatiu de Santa Bàrbara.

El campus es va realitzar tots els dies de les 9 fins a les 13 h a l’escola Jaume Balmes on a l’arribada tots els infants entraven per la porta principal per, seguidament, anar amb el seu grup. Els infants van estar repartits en diversos grups i els grups van estar dividits per edats. Durant els quatre dies els nens i nenes van poder gaudir d’activitats esportives, estones per a joc lliure, estona per a esmorzar…

Des de l’empresa Gran Salut SCP han fet una aposta clara i decidida per incloure activitats i projectes inclusius i de qualitat per a tots els alumnes, entenent que les activitats extraescolars i de lleure ocupen un espai de temps educatiu molt important per als infants.

En aquesta línia, seguirem preparant projectes d’activitats extraescolars i de lleure amb molta il·lusió, perquè sabem que aquestes tenen una funció molt important en la protecció, la socialització, la inclusió i el desenvolupament dels infants i joves i aconseguir que tots els nens i nenes tinguin accés a les activitats proposades.

Elena Estarlich Arasa, regidora d’Ensenyament valora molt positivament la tasca duta a terme tant per la directora com pels monitors de l’empresa Gran Salut i creu que s’han complert les expectatives proposades.

Santa Bàrbara, 2 d’abril de 2024

Regidoria d’Ensenyament