RENOVACIÓ DE CONVENIS DE COL·LABORACIÓ
150504
post-template-default,single,single-post,postid-150504,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

RENOVACIÓ DE CONVENIS DE COL·LABORACIÓ

RENOVACIÓ DE CONVENIS DE COL·LABORACIÓ

L’Ajuntament de Santa Bàrbara va renovar el dia 22 de març dos convenis de col·laboració. El primer d’ells amb el planer Àngel Fibla, per continuar la labor de conservació i divulgació de diferents col·leccions que formen part de la cultura popular i etnològica del nostre poble, així com la participació a diferents esdeveniments, com la Fira de l’Oli.

El segon conveni de col·laboració ha estat signat amb l’entitat APASA, per continuar donant suport a la important labor social que aquesta entitat desenvolupa a tota la comarca, i especialment al nostre poble a través del Centre Ocupacional de Santa Bàrbara.

Durant l’acte de signatura, l’alcalde Antonio Ollés i la regidora de Cultura i Serveis Socials Ana M. Panisello van expressar el seu agraïment primer al Sr. Àngel Fibla, i després al Sr. Manel Pech, director general d’APASA per la important feina que porten a terme en els seus àmbits, cultural i social respectivament.

Santa Bàrbara, 22 de març de 2024

Alcaldia