XXXII JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA
150581
post-template-default,single,single-post,postid-150581,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXXII JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

XXXII JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara organitza enguany les XXXII Jornades Culturals. Les jornades començaran el cap de setmana abans de Sant Jordi i la inauguració d’aquestes XXXII Jornades Culturals de Santa Bàrbara serà el 20 d’abril. La inauguració també comptarà amb l’acte d’entrega dels XXXIII Premis Literaris Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara.

En quant a la durada d’aquestes jornades finalitzaran just abans de la celebració de la festivitat de Sant Gregori i Arrels Planeres que enguany serà del 9 al 12 de maig.

El programa, un any més, és molt divers, amb actes més tradicionals de tots els anys combinats amb actes més singulars i exclusius, on les entitats municipals hi tenen molt a veure i, com en totes les edicions anteriors, la participació, el treball i la il·lusió faran ressaltar les Jornades Culturals.

Entre les novetats, enguany destaca la diada de l’associacionisme cultural, una iniciativa inèdita per donar importància al teixit associatiu local en la promoció i difusió de la cultura.

Cal destacar les entitats locals que hi col·laboren, així com també els centres educatius que també fan les seves particulars jornades culturals i que s’afegeixen a l’ampli programa cultural.

El programa es pot consultar a la web i facebook de l’Ajuntament de Santa Bárbara, i al magazín del mes d’abril.

La regidora de Cultura, Ana M. Panisello, es mostra emocionada pel desafiament d’organitzar les jornades culturals per primera vegada i desitja que el programa sigui del gust de tothom i que es pugui gaudir d’unes jornades amb molta participació.

Programa d’actes

Santa Bàrbara, 31 de març de 2024

Regidoria de Cultura