VEREDICTE DEL JURAT DELS PREMIS LITERARIS 2024
151028
post-template-default,single,single-post,postid-151028,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

VEREDICTE DEL JURAT DELS PREMIS LITERARIS 2024

VEREDICTE DEL JURAT DELS PREMIS LITERARIS 2024

El dia 4 d’abril va tenir lloc la reunió del jurat del XXXIII premi literari Vila de Santa Bàrbara per debatre i decidir sobre quines obres eren les millors en la categoria de narrativa, ja que, aquest any, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara el premi que es va convocar va ser el premi de narrativa.

En aquesta edició, el total d’obres presentades de la modalitat de narrativa va ser de 6, la meitat de l’edició de l’any 2022. Recordem que des de l’any 2012 els premis es convoquen bianualment, un any narrativa i el següent poesia i assaig, i així successivament.

Els cinc membres del jurat expressaven la seua opinió respecte de les 6 obres participants, en la modalitat de narrativa, al XXXIII Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara.

El premi de narrativa, dotat amb 600 €, es va concedir a l’obra es concedeix a l’obra Darrera l’espill, de Marta Tena Subirats, de la Sénia.

Es va atorgar un accèssit local dotat amb 120 € a l’obra Si tens diners, et vull conèixer de Maria Teresa Camí Nieto.

Els membres del jurat es mostraven satisfets per la confiança dipositada en el concurs literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara i, tot i que la participació no ha sigut molt abundant aquest any, destacaven la qualitat de totes les obres presentades, ja que, segons expressaven, totes podrien haver estat guanyadores.

La regidora de Cultura, Ana M. Panisello, expressava el seu agraïment als membres del jurat per la seua tasca i també als participants del XXXIII premi literari Vila de Santa Bàrbara, tot i que lamentava que aquest any no haguessin estat més les obres presentades, sobretot lamentava que no hi hagués hagut més participació d’autors i autores locals, ja que els darrers anys havia anat en alça presentant obres de molt bona qualitat.

L’entrega dels premis es farà efectiva el dissabte 20 d’abril, a les 19 hores, a l’ Smartcentre.

 Santa Bàrbara, 12 d’abril de 2024