SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA PEL CONTROL SANITARI DE L’AIGUA DE CONSUM HUMÀ I PISCINES MUNICIPALS
151310
post-template-default,single,single-post,postid-151310,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA PEL CONTROL SANITARI DE L’AIGUA DE CONSUM HUMÀ I PISCINES MUNICIPALS

SUBVENCIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA PEL CONTROL SANITARI DE L’AIGUA DE CONSUM HUMÀ I PISCINES MUNICIPALS

La Diputació de Tarragona, en el marc de les subvencions de protecció de la salut pública per al control sanitari de l’aigua de consum humà,l’aigua de les piscines municipals i la legionel·la a les instal·lacions municipals, ha concedit a l’Ajuntament de Santa Bàrbara un ajut de 7.302,35 euros per al programa de control higiènic i sanitari de les piscines municipals de Santa Bàrbara per a l’anualitat 2023.

Aquesta subvenció ha servit per cofinançar les despeses de control higiènic dels vasos de les piscines, analítiques i altres accions de control. L’actuació ha comptat amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Les fotografies es poden consultar al Facebook oficial de l’Ajuntament de Santa Bàrbara.

Santa Bàrbara, 14 d’abril de 2024

Regidoria de Medi Ambient