CURS DE PREPARACIÓ PER A L’OBTENCIÓ DEL NIVELL MITJÀ DE L’ACTIC PER ALS ALUMNES DE BATXILLERAT DE L’INSTITUT LES PLANES
152836
post-template-default,single,single-post,postid-152836,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CURS DE PREPARACIÓ PER A L’OBTENCIÓ DEL NIVELL MITJÀ DE L’ACTIC PER ALS ALUMNES DE BATXILLERAT DE L’INSTITUT LES PLANES

CURS DE PREPARACIÓ PER A L’OBTENCIÓ DEL NIVELL MITJÀ DE L’ACTIC PER ALS ALUMNES DE BATXILLERAT DE L’INSTITUT LES PLANES

Les regidories de Noves Tecnologies i Joventut, en col·laboració amb l’Institut les Planes, han dut a terme a l’Smartcentre el curs formatiu de preparació per a l’obtenció del certificat ACTIC destinat als joves que cursen batxillerat al centre.

Des de la Regidoria de Joventut, es treballa constantment per apropar-se als joves, conèixer les seves necessitats i les seves inquietuds i oferir-los eines i serveis que els ajudin en el camí de fer-se adults. És per això que, conjuntament amb la Regidoria de Noves Tecnologies, es porta a terme, un cop més, aquesta activitat de formació als joves que actualment estan cursant batxillerat al centre de la nostra població.

L’ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l’obtenció del certificat són telemàtics i les persones que superen satisfactòriament la prova tenen un certificat acreditatiu que emet la Generalitat de Catalunya, i que els possibilita acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) en TIC davant de qualsevol empresa o administració.

Tots els estudiants de batxillerat que s’han interessat per la realització del curs de formació han fet les classes de preparació, els dimecres de les 16 a les 17.30 hores, a l’Smartcentre. Un cop acabada la formació, s’han presentat a la prova telemàtica. Els set alumnes de l’edició d’aquest any han estat aptes, per tant, ja tenen el certificat acreditatiu que expedeix la Generalitat de Catalunya.

Tant el regidor de Joventut, Lluís Zaera, com la regidora de Noves Tecnologies, Ana M. Panisello, aposten per la continuïtat de la formació dels joves i els animen a seguir participant en properes edicions per tal de poder obtenir el certificat ACTIC. A més a més, agraeixen la col·laboració de l’equip directiu i professors de l’institut, per confiar un cop més en el projecte.

Santa Bàrbara, 15 de maig de 2024

Regidoria de Joventut i Noves Tecnologies