CICLE DE XERRADES ‘ENS CUIDEM’
153545
post-template-default,single,single-post,postid-153545,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CICLE DE XERRADES ‘ENS CUIDEM’

CICLE DE XERRADES ‘ENS CUIDEM’

Els mesos d’abril i maig l’Institut Català de la Salut va organitzar a Santa Bàrbara el cicle de xerrades amb salut ‘Ens Cuidem’. Es van realitzar cinc sessions amb temàtiques diverses al Centre Municipal de Serveis Socials. Les persones participants van tenir l’oportunitat d’aprendre i intercanviar coneixements sobre diversos aspectes relacionats amb la salut i el benestar.

La primera sessió va ser introductòria del programa, es van presentar els diferents rols professionals implicats en el cicle de xerrades i es van donar consells pràctics per millorar la salut al nostre dia a dia.

El segon dia, la temàtica que es va tractar van ser els hàbits alimentaris saludables. La dietista nutricionista, Evelin Mascarell, va exposar conceptes bàsics sobre els hàbits alimentaris saludables i va trencar amb alguns mites relacionats amb l’alimentació.

A la tercera sessió es va parlar sobre la gestió del dolor i millora de la salut. La fisioterapeuta, Laia Tomàs, va conduir una xerrada centrada en trencar mites sobre el dolor i estratègies per millorar la salut física.

El quart dia es va parlar sobre el benestar emocional. Giulia Porou, referent de benestar emocional, va explorar les maneres de potenciar el benestar per a una vida més plena i equilibrada.

I l’última sessió va tractar de la salut bucodental. La higienista bucodental, Lluïsa Valls, va tancar el cicle amb una xerrada sobre la importància de la salut bucodental i les pràctiques per mantenir una boca sana.

Amb aquest cicle de xerrades la ciutadania de Santa Bàrbara va rebre consells de professionals de la salut i va obtenir eines per a millorar la qualitat de vida.

La regidora de Salut, Laia Pla, agraeix al Departament de Salut per promoure aquest tipus d’activitats que apropen el món de la Salut a la població i els ajuda a rebre informació bàsica per a la seva vida diària de la mà de professionals. I desitja poder oferir noves propostes a la ciutadania.

Santa Bàrbara, 29 de maig de 2024

Regidoria de Salut