FINALITZA EL PROGRAMA FOMENT DE L’OCUPACIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
154194
post-template-default,single,single-post,postid-154194,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZA EL PROGRAMA FOMENT DE L’OCUPACIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

FINALITZA EL PROGRAMA FOMENT DE L’OCUPACIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Un any més, l’Ajuntament de Santa Bàrbara va ser beneficiari dels ajuts que, la Diputació de Tarragona, concedeix als municipis de la demarcació per realitzar projectes vinculats a fomentar l’emprenedoria i l’ocupació a la província, amb l’aprovació del projecte denominat “Pla de suport a l’Smartcentre”. En aquest cas, la Diputació de Tarragona va dotar d’un ajut de 12.000,00 euros per la contractació d’una persona per realitzar accions de suport a l’activitat diària de l’Smartcentre.

El programa ja es va realitzar l’anualitat anterior i va tenir molt bona acollida i repercussió pel qual, l’Ajuntament, va tornar a sol·licitar aquest programa per tal de continuar amb la tasca desenvolupada en l’anterior edició.

Tant per a la regidora de Cultura, Ana M. Panisello, com per al regidor de Promoció Econòmica, Lluís Zaera, aquests programes que fomenten la contractació de persones en situació d’atur són molt ben acollits per petits municipis, ja que permeten una dotació econòmica per tal de poder realitzar accions de suport a serveis del municipi.

Santa Bàrbara, 5 de juny de 2024

Regidoria de Promoció Econòmica i Regidoria de Cultura