FINALITZEN LES ACTIVITATS FORMATIVES TIC A L’SMARTCENTRE
154208
post-template-default,single,single-post,postid-154208,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZEN LES ACTIVITATS FORMATIVES TIC A L’SMARTCENTRE

FINALITZEN LES ACTIVITATS FORMATIVES TIC A L’SMARTCENTRE

Des del mes d’octubre i fins al mes de maig, un total de 79 alumnes han participat en les activitats formatives TIC a l’Smartcentre de Santa Bàrbara. Un dels objectius principals del nostre punt TIC és oferir un espai a la ciutadania on poder fer ús de les noves tecnologies i on poder iniciar-se en el món de les TIC, és per això que al llarg de l’any organitzem cursos de formació i cursos d’iniciació per a tots els col·lectius i per a totes les edats.

Hem realitzat les activitats extraescolars que fem des de fa anys en col·laboració amb l’AFA de l’Escola Jaume Balmes, informàtica i robòtica educativa, el principal objectiu d’aquesta activitat extraescolar és l’aprenentatge del bon ús de les noves tecnologies.

També hem dut a terme la formació continuada per a adults en dos grups, on s’han treballat competències TIC bàsiques i generals perquè els alumnes tinguin autonomia en l’ús dels diferents dispositius tecnològics.

Un any més i en conveni amb l’Institut les Planes, tots els alumnes de batxillerat que ho han volgut, han participat en la formació per a la preparació de l’obtenció del certificat ACTIC de la Generalitat de Catalunya i s’han presentat, posteriorment, a la prova per obtenir el certificat.

Aquest any també hem dut a terme formació d’iniciació en la impressió 3D, on hem treballat aquesta tecnologia i hem apropat a la ciutadania l’ús d’aquest tipus de tecnologia.

La Regidora de Noves Tecnologies, Ana M. Panisello, es mostra molt satisfeta de la bona acollida i de la bona integració de planeres i planers amb l’ús de les TIC i, especialment, per la seva participació en les activitats formatives. Un cop més, l’Ajuntament de Santa Bàrbara segueix apostant fort per les noves tecnologies i per la millora dels serveis de la ciutadania.

Santa Bàrbara, 10 de juny de 2024

Regidoria de Noves Tecnologies