FINALITZEN ELS CURSOS DE CATALÀ I DE REFORÇ ACTIU
154345
post-template-default,single,single-post,postid-154345,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZEN ELS CURSOS DE CATALÀ I DE REFORÇ ACTIU

FINALITZEN ELS CURSOS DE CATALÀ I DE REFORÇ ACTIU

El passat 5 de juny es va finalitzar el curs 2023-2024 de les classes de català organitzades per l’Ajuntament de Santa Bàrbara. Després de més de 20 anys impartint cursos de llengua per a nivells diferenciats es continuen oferint classes setmanals adaptades a les diferents necessitats en l’aprenentatge de la llengua. Donant les eines necessàries per continuar aprenent, millorant o iniciant-se amb el català.

La segona quinzena del mes de setembre, hi haurà noves inscripcions per al curs 2024-2025. Es pot contactar amb el servei al telèfon 977718479 i al correu electrònic cmss@santabarbara.cat. L’alumnat es podrà inscriure als cursos al Centre Municipal de Serveis Socials. On també es poden informar sobre el Voluntariat per la llengua.

També s’ha donat per finalitzat el projecte de Reforç Actiu que es fa al CMSS tots els dies al matí i a la tarda. Aquest any han assistit al servei 85 menors; 73 de primària i 12 de secundària, de l’escola Jaume Balmes i de l’institut les Planes. Accedeixen al servei de reforç amb una derivació prèvia dels centres educatius d’acord amb les famílies.

La Regidora de Serveis Socials, felicita a tot l’alumnat per l’interès mostrat en l’aprenentatge de la nostra llengua vehicular i encoratja a tothom a continuar aprenent. Al mateix temps destaca la importància del Reforç Actiu per als menors de la població que ho necessiten, i el treball de coordinació que es fa amb els centres educatius.

Santa Bàrbara, 6 de juny de 2024

Regidoria de Serveis Socials