Menús XXI Jornades gastronòmiques cuina oli d’oliva
Jornades gastronòmiques cuina oli d’oliva
mes de novembre
Durant el mes de novembre i als diferents restaurants del municipi, es pot degustar la bona cuina del territori i les elaboracions més exquisides, regades sempre amb oli d’oliva que elaboren les cooperatives locals. Durant aquestes jornades es pot fer un tast de la nostra rica i elaborada cuina, perquè a Santa Bàrbara ens agrada menjar bé. Aquests restaurants, a més, participen a les jornades gastronòmiques de la cuina de l’oli d’oliva al novembre:
- Arasa
977 719 733
www.gascartrade.com
gerencia@gascartrade.es
- Can Llorens
977 719 666 / 629 792 769
- Diego
977 719 017
- La Llar
977 718 955
- Venta la Punta
977 719 045
Santa Bàrbara és reconeguda per tot arreu per la seva gastronomia, per la varietat i qualitat dels seus productes i per la seva restauració. La seva cuina combina els sabors del mar i de la muntanya, de les millors carns i una variada i excel·lent varietat de peix i marisc, gràcies a la seva posició en el territori que li permet oferir una cuina rica i diversificada, amb les principals excel·lències gastronòmiques de les Terres de l’Ebre.
I si voleu emportar-vos el gust de Santa Bàrbara a casa vostra:
- L’oli d’oliva, el nostre patrimoni.
- Les olives dels nostres camps.
- Els cítrics de la terra, taronges i mandarines.
- Espàrrecs silvestres per fer una bona truita.
- Les “baldanes”, d’arròs, de ceba, de carn,… les més bones!
- La rebosteria: panoli, coquetes de sagí, pastissets, cocs,… per als més “llepols”.
Ho podeu trobar tot als comerços i botigues del nostre poble.