Mèrit Planer 2004 – Càritas Parroquial
90960
page-template-default,page,page-id-90960,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

Mèrit Planer 2004 – Càritas Parroquial

CÀRITAS PARROQUIAL

 

Càritas Parroquial és una part de la Parròquia la qual es dedica a atendre a la gent més necessitada. Aquesta tasca és complicada i moltes vegades trista, ja que hi ha situacions personals de les famílies amb estat crític de pobresa.

La feina de Càritas Parroquial no aporta cap benefici material ni econòmic a les persones que s’hi dediquen, però si que té una gran gratificació emocional de la gent a la qual s’ajuda.

Maria Angeles Tuliesa va estar al capdavant de Càritas Parroquial durant 11 anys, substituint a Maria Pastor. Els últims anys, ha pres el relleu d’aquest càrrec Conxita Granell que amb l’ajuda de companys i companyes desenvolupa aquesta tasca desitjant que continuï la institució molts i molts anys fent-ho de la millor manera possible.

Mossèn Sales va inaugurar Càritas Parroquial, l’any 1960 i van continuar treballant Mossèn Joaquín i Mossèn Toni qui va instaurar visites a les residències on hi havia ingressades persones de Santa Bàrbara. Tot i així, no només la Parròquia ha col·laborat, sinó també institucions com l’Ajuntament de Santa Bàrbara i persones particulars que han ofert donatius tant materials com econòmics.