Ajuntament de Santa Bàrbara | FORMACIÓ EN DESENVOLUPAMENT LOCAL MONTSIÀ 2026
982
post-template-default,single,single-post,postid-982,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

FORMACIÓ EN DESENVOLUPAMENT LOCAL MONTSIÀ 2026

FORMACIÓ EN DESENVOLUPAMENT LOCAL MONTSIÀ 2026

El 16 de març se signava l’Acord Territorial per a la Reactivació Econòmica i l’Ocupació, entre els quals entrava també a formar-hi part l’Ajuntament de Santa Bàrbara, un acord que ha de permetre definir una estratègia territorial de consens basada en la concertació i iniciar processos de participació ciutadana, que es desenvoluparan a través de comissions de treball en sis àmbits.

Aquest acord ha de ser a grans trets, i tal com esmenta el regidor de Promoció Econòmica, Antonio Ollés, l’eina principal de desenvolupament socioeconòmic comarcal en els propers deu anys, amb la voluntat expressa de generar riquesa a partir de la promoció empresarial, la formació i el desenvolupament local.

En aquesta primera activitat, dins de l’acord, es va realitzar una primera sessió amb el títol “El Desenvolupament Local i la Governança del Territori”, on va comptar amb la presència del Sr. Josep Ginesta i Vicente, secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, del Sr. Mateo Hernando López, cap del servei de Desenvolupament Econòmic Local del SOC, i dels representants del Pacte Territorial Solsona i Cardona. La sessió es va realitzar a la seu del Consell Comarcal del Montsià i va participar-hi l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Santa Bàrbara.

Es preveu que després de l’estiu comencin a haver accions vinculades a l’acord a Santa Bàrbara, tal com s’ha previst en el pla de treball.

Santa Bàrbara, 5 de juliol de 2016

Regidoria de Promoció Econòmica