Notícies
397
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-397,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

Notícies

El dijous 11 de maig, Santa Bàrbara va ser la seu de la primera trobada del projecte ConnectArt-e,
El dia 4 d’abril va tenir lloc la reunió del jurat del XXXIII premi literari Vila de Santa Bàrbara per debatre i decidir sobre quines obres eren les millors en la categoria de narrativa, ja que, aquest any, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara el premi que es va convocar va ser el premi de narrativa.
Durant els dies 25, 26, 27 i 28 de març es va realitzar un campus amb un total de 135 alumnes en edats compreses entre els 3 i 12 anys i un total de 15 monitors i monitores.
En el ple extraordinari del dia 24 de gener, entre d’altres punts, es va aprovar el pressupost municipal per a l’exercici 2024 amb els vots a favor dels sis regidors de l’equip de govern format per Junts x Santa Bàrbara i ERC, del vot a favor del regidor de SBAU, les abstencions de dos regidors de Per Santa Bàrbara, l’abstenció de la regidora del PSC i cap vot en contra.

El dissabte 9 de març, en el marc de la programació del Març Lila, el Grup Joventut va organitzar l'activitat del Concurs i Bingo Musical Lila, a l'Smartcentre. Per començar, es va realitzar el primer joc de la tarda, precedit pel vídeo de Cinta Ferré Rodrigo,...

El dilluns dia 4 de març, organitzat des de l’Smartcentre de l’Ajuntament de Santa Bàrbara i en el marc del Març Lila, es va dur a terme una activitat a l’institut les Planes de Santa Bàrbara dirigida als alumnes de primer de batxillerat a càrrec de V_TOOLS.
El passat divendres 16 de febrer, a l’Smartcentre, es va realitzar un taller d’autodiagnosi digital per conèixer la maduresa digital de les empreses i comerços que hi van participar que, en aquesta ocasió, van ser un total d’onze participants.
En data 11 de gener de 2024, en la sessió ordinària de la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Bàrbara es van aprovar les bases específiques reguladors per a la concessió de subvencions a entitats culturals, educatives i esportives

La unitat d’assistència en medi ambient, salut pública, enginyeria municipal i territori de la Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de Santa Bàrbara un import de 26.080,45 euros en les subvencions que es resumeixen a continuació: Concepte: Socorrisme piscines Número d’expedient: 8004330008-2023-0005887 Pressupost elegible: 16.510,15 euros % concedit:...

El divendres 9 de febrer, a l'Smartcentre de Santa Bàrbara, tindrà lloc la presentació del projecte Necesser TIC dins el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona i la nena a la ciència (11 febrer) i com a tret de sortida a les activitats de la campanya en perspectiva de gènere del Març Lila de l'Ajuntament de Santa Bàrbara.
En la sessió plenària del passat 11 de desembre es van aprovar les Ordenances Fiscals de l'exercici 2024 que ja havien estat aprovades al Ple Extraordinari del 29 de setembre.
Durant la setmana del 2 al 16 de desembre des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara i les diverses entitats del municipi es van portar a terme diferents activitats per recaptar diners per a la Marató de TV3.
El passat mes d’agost l’Ajuntament de Santa Bàrbara va realitzar l’adhesió al Pla Educatiu d’Entorn i aI mes de novembre es va rebre la resolució per la qual Santa Bàrbara rebrà 12.000 € per a poder realitzar totes les actuacions que s’inclouran al Pla Educatiu d’Entorn.
El dia 4 de desembre al matí es va celebrar el dia de la nostra Patrona, Santa Bàrbara.  A les 10.30 h, els pubills, pubilles i autoritats esperaven a l’Ajuntament al Sr. bisbe Sergi Gordo per fer la rebuda.
Aquest passat cap de setmana, al parc municipal 1 d’octubre, es va celebrar el III Mercat de Santa Llúcia, organitzat per la Unió de Comerç i amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica.
Aquest passat diumenge 26 de novembre, es va clausurar la XXVII Fira de l’OIi Novell, dels Cítrics i del Comerç, en una edició marcada per l’entrada del nou regidor de Fires, Josep Lluís Zaera Buitrago, i per l’anunci del mateix de canvis en les properes edicions, en la qual es començarà per introduir-hi un nou nom: Fira de l’Oli i la Mediterrània.
A la reunió del dia 4 de novembre es va recordar l’ideari, els objectius i la normativa del Grup Joventut, entre d’altres.