Ajuntament de Santa Bàrbara | TREBALLS DEL PLA D’OCUPACIÓ DE DIPUTACIÓ A SANTA BÀRBARA
933
post-template-default,single,single-post,postid-933,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

TREBALLS DEL PLA D’OCUPACIÓ DE DIPUTACIÓ A SANTA BÀRBARA

TREBALLS DEL PLA D’OCUPACIÓ DE DIPUTACIÓ A SANTA BÀRBARA

Durant el mes de setembre, i també la setmana abans de Festes Majors, ha estat treballant al nostre poble un grup de 5 operaris que formen part d’un pla d’ocupació organitzat per la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal per a donar servei als pobles de l’interior del Montsià. Hem aprofitat la seva presència per a fer algunes tasques que estaven pendents i d’altres en les quals és necessària la intervenció de vàries persones per a poder executar-les amb eficàcia.

Principalment, s’han dedicat a desbrossar i endreçar les entrades al poble, així com els camins més propers al casc urbà i el polígon Barranc de Lledó. També han desbrossat i netejat alguns punts especials on feia temps que no s’actuava, com l’andana de l’estació i la sendera de sortida al camí de Solsó, els laterals del camí de Llasat, els voltants d’uns garrofers al costat del camí de Borda, o la part no asfaltada del carrer Joan Maragall.

Una altra de les tasques importants que han portat a terme, en col·laboració amb la brigada municipal, ha estat l’asfaltat de clots als carrers del poble i també a bona part dels camins rurals que envolten la població.

Santa Bàrbara, 28 de setembre de 2016

Regidoria d’Agricultura