Ajuntament de Santa Bàrbara | LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA OTORGAT UNA SUBVENCIÓ A LA LLAR D’INFANTS LES BECEROLES
779
post-template-default,single,single-post,postid-779,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA OTORGAT UNA SUBVENCIÓ A LA LLAR D’INFANTS LES BECEROLES

LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA OTORGAT UNA SUBVENCIÓ A LA LLAR D’INFANTS LES BECEROLES

Dins del programa extraoridinari de suport al centre de 1r cicle d’infantil de titularitat municipal curs 2015-2016, la Diputació de Tarragona ha otorgat una subvenció de 19.915,00 euros a la Llar d’Infants Les Beceroles.

Santa Bàrbara, 23 de gener de 2017

Regidoria de Promoció Econòmica