JORDI NAVARRO, SEGON A L’ULTRA-TRAIL ESTELS DEL SUD
692
post-template-default,single,single-post,postid-692,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

JORDI NAVARRO, SEGON A L’ULTRA-TRAIL ESTELS DEL SUD

JORDI NAVARRO, SEGON A L’ULTRA-TRAIL ESTELS DEL SUD

L’atleta planer Jordi Navarro va aconseguir el passat 7 de maig el segon lloc a la cursa Ultra-trail Estels del Sud, que en la seva tercera edició, s’ha convertit en una de les curses de muntanya amb més prestigi del panorama nacional. Navarro va completar els 105 km de la cursa en menys de 14 hores, quedant a 1 hora del guanyador.

El recorregut de la cursa, amb inici i final al municipi d’Arnes a la Terra Alta, supera els 100 km de distància i segueix la totalitat de la Ruta Estels del Sud (Ports de Tortosa-Beseït). La cursa es divideix en cinc trams, passant entre altres per Beseït, Font Ferrera, Casetes Velles o Paüls, essent el punt més elevat el Mont-Caro, de 1.429 m, amb un total de més 5.000 m de desnivell positiu i negatiu.

Navarro, que porta ja uns quants anys realitzant aquest tipus de curses, forma part de l’Associació Esportiva i Cultural Trail Roquetes, i s’ha convertit en un dels atletes ebrencs més destacats en aquest tipus de curses, conegudes per la seva duresa i rigorositat.

Santa Bàrbara, 15 de maig de 2017

Regidoria d’Esports