TALLERS A L’INSTITUT LES PLANES SOBRE DIVERSITAT SEXUAL
674
post-template-default,single,single-post,postid-674,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TALLERS A L’INSTITUT LES PLANES SOBRE DIVERSITAT SEXUAL

TALLERS A L’INSTITUT LES PLANES SOBRE DIVERSITAT SEXUAL

En el marc del projecte “Anomena-ho, existeix!” des de la Coordinació Territorial de Joventut de les Terres de l’Ebre i els Serveis Territorials d’Ensenyament de les Terres de l’Ebre, ofereixen la possibilitat de realitzar tallers sobre la diversitat sexual i de gènere i per la prevenció de l’assetjament LGTBfòbic.

Els objectius del taller han estat bàsicament promoure la reflexió i el debat al voltant de la diversitat sexual i de gènere, sensibilitzar a l’alumnat sobre la problemàtica de l’assetjament, fent d’aquesta manera un apoderament del grup per tal d’aconseguir situacions de respecte dins el propi grup i cap a la diversitat en general.

Des del Punt d’Informació Juvenil Planer i l’Institut les Planes es va veure la necessitat de poder realitzar aquesta mena de tallers als alumnes de l’institut per tal de fomentar el respecte, la tolerància i la igualtat entre el grup classe.

El taller es va dur a terme el divendres 19 i el dimecres 24 de maig, amb una durada d’una hora i mitja, destinat als alumnes de 1r d’ESO de l’Institut les Planes, amb un total de seixanta joves aproximadament. Les professionals que el van dur a terme van ser: la tècnica de salut de l’Oficina Jove del Montsià i la tècnica comarcal de joventut del Consell Comarcal.

El regidor de Joventut, Adrián Batiste, aposta per la continuïtat de la realització de diferents tallers de temàtiques interessants per al desenvolupament vital dels nostres joves, per tal de realitzar una bona prevenció en matèria de salut dels adolescents i joves. Al mateix temps, agraeix la bona acollida que des de l’institut han tingut aquests tallers.

Santa Bàrbara, 26 de maig de 2017

Regidoria de Joventut