Ajuntament de Santa Bàrbara | CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB L’INSTITUT MONTSIÀ
5068
post-template-default,single,single-post,postid-5068,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB L’INSTITUT MONTSIÀ

CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB L’INSTITUT MONTSIÀ

Dos alumnes residents a Santa Bàrbara, que estan cursant el segon curs del cicle formatiu de grau superior d’administració de sistemes informàtics en xarxa a l’Institut Montsià d’Amposta,han realitzat les pràctiques d’empresa a l’Ajuntament de Santa Bàrbara. Els alumnes han de dur a terme un total de 317 hores de pràctiques per poder completar els seus estudis i finalitzar així aquest cicle formatiu.

Els alumnes han col·laborat en les tasques de configuració de l’equipament informàtic de l’Ajuntament, així com tasques d’administració de xarxes, manteniment d’equips, introducció i actualització de dades de la web de Santa Bàrbara i digitalització del fons local.

Periòdicament, l’Ajuntament de Santa Bàrbara realitza convenis amb centres educatius del territori per tal de facilitar als seus alumnes les pràctiques externes, a fi que millorin la seva capacitat educativa i disposin d’experiència pràctica a l’hora de buscar una ocupació en el futur.

 

Regidoria de Noves Tecnologies