Ajuntament de Santa Bàrbara | L’AJUNTAMENT REB UNA SUBVENCIÓ PER A L’ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL
5705
post-template-default,single,single-post,postid-5705,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

L’AJUNTAMENT REB UNA SUBVENCIÓ PER A L’ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL

L’AJUNTAMENT REB UNA SUBVENCIÓ PER A L’ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL

El Consell Comarcal del Montsià ha atorgat a l’Ajuntament de Santa Bàrbara una subvenció dirigida a l’impuls de projectes i activitats d’interès públic i/o d’utilitat social d’àmbit comarcal i activitats educatives, convocatòria 2017, per un import de 1.826,33 euros per a l’escola de música municipal.