Ajuntament de Santa Bàrbara | TALLER DE ROBÒTICA EDUCATIVA A L’SMARTCENTRE
8530
post-template-default,single,single-post,postid-8530,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

TALLER DE ROBÒTICA EDUCATIVA A L’SMARTCENTRE

TALLER DE ROBÒTICA EDUCATIVA A L’SMARTCENTRE

Dins el marc de les jornades nadalenques de Santa Bàrbara, a l’Smartcentre s’ha realitzat un taller de robòtica per als més petits. El taller ha estat d’una durada de dos hores, i els participants han pogut aprendre el funcionament dels robots i la seva programació.

El taller ha estat a càrrec de Petits Enginyers, una empresa de joves emprenedors que es dediquen a crear i realitzar activitats de ciència i tecnologia per als infants i adolescents principalment. A través de jocs i reptes proposats, aprenen de manera divertida coneixements de l’àmbit tecnològic aplicables en el món real.

Adrián Batiste, regidor de Noves Tecnologies, valora molt positivament la bona acollida del taller i aposta per continuar apropant les noves tecnologies als més petits amb activitats novedoses com aquesta.

Santa Bàrbara, 21 de desembre 2017

Regidoria Noves Tecnologies