APRENEM CATALÀ?
33345
post-template-default,single,single-post,postid-33345,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

APRENEM CATALÀ?

APRENEM CATALÀ?

La primera setmana d’octubre s’inicien, un any més, les classes de català per adults de l’Ajuntament de Santa Bàrbara. Comença el curs amb quatre grups, diferenciats pels nivells de coneixement de la llengua dels seus participants.

També se li dona continuïtat a les Parelles Lingüístiques, projecte emmarcat dins el Voluntarietat per la Llengua, després de la bona resposta que va tenir el curs passat.

Com a novetat, aquest any, l’últim dijous de mes es farà una trobada amb tots els aprenents i voluntaris per portar una conversa, es proposarà cada dia una temàtica per dialogar entre ells, es farà lectura en veu alta, comprensió, etc. Es tracta d’un punt de trobada de gent amb un mateix objectiu, aprendre el català, per part d’aprenents i ajudar a aprendre, per part dels voluntaris. No és un grup tancat, tothom que estigui interessat s’hi pot incorporar.

Totes les sessions, tant les classes com la conversa, es realitzen al Centre Municipal de Serveis Socials, al primer pis de les instal·lacions, lloc on us podeu adreçar per qualsevol dubte o informació sobre el servei.

La regidora responsable del servei, Montse Rodríguez, destaca la importància d’aprendre i/o millorar l’aprenentatge de la llengua del lloc on es viu. També agraeixen la participació al voluntariat per la llengua i encoratja a tothom a participar-hi, esperant que el grup vagi creixent.

Santa Bàrbara, 28 de setembre de 2018

Regidoria de Serveis Socials



 

APRENEM CATALÀ?

APRENEM CATALÀ?

La primera setmana d’octubre s’inicien, un any més, les classes de català per adults de l’Ajuntament de Santa Bàrbara. Comença el curs amb quatre grups, diferenciats pels nivells de coneixement de la llengua dels seus participants. (més…)