free adult dating chat Israel adult personals dating services Israel english lesbian dating site Singapore adult russian dating marriage Latvia pre dating services adult personals Malta gree adult dating Australia
Ajuntament de Santa Bàrbara | L’AJUNTAMENT REP UNA SUBVENCIÓ PER A L’ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL
41600
post-template-default,single,single-post,postid-41600,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

L’AJUNTAMENT REP UNA SUBVENCIÓ PER A L’ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL

L’AJUNTAMENT REP UNA SUBVENCIÓ PER A L’ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL

El Consell Comarcal del Montsià ha otorgat a l’Ajuntament de Santa Bàrbara una subvenció dirigida a l’impuls de projectes i activitats d’interès públic i/o d’utilitat social d’àmbit comarcal i activitats educatives, convocatoria 2018, per un import de 1.699,12 euros per a l’escola de música municipal.

Santa Bàrbara, 27 de desembre del 2018