Ajuntament de Santa Bàrbara | REFORÇ ACTIU
45175
post-template-default,single,single-post,postid-45175,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

REFORÇ ACTIU

REFORÇ ACTIU

El projecte Reforç Actiu ha sorgit de la necessitat detectada pels diferents agents implicats amb Educació i Serveis Socials de la localitat, d’oferir a diferents nens i nenes un suport de reforç escolar per donar resposta a diverses necessitats socials i d’aprenentatge.

Un cop clara la necessitat d’un servei d’aquestes característiques, es va parlar amb l’escola i amb l’institut perquè fossin els encarregats de detectar quins podien ser els usuaris que s’hi podrien adherir i amb quines tenien mancances. L’educadora d’EBASP en va fer una valoració de cada cas i actualment estem traslladant-ho als pares, mares o guardadors legals per tal que donin la seva aprovació.

No és un servei anual, és a dir, no significa que hagin de venir de setembre fins a maig, sinó que si el menor assoleix els objectius, es donarà de baixa del servei, per tal d’oferir aquest recurs a altres menors que ho necessitin.

El lloc on es realitzarà el reforç serà al Centre Municipal de Serveis Socials i els horaris ja es pactaran amb les diferents famílies.

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, després de la demanda dels diferents agents, va veure molt necessari aquest recurs per ajudar a l’alumnat a entendre conceptes que els impulsin a assolir aprenentatges, així com acompanyar a les famílies amb les tasques curriculars dels infants.

Santa Bàrbara, 1 de febrer de 2019

Regidoria de Serveis Socials