Ajuntament de Santa Bàrbara | ACTIVITATS DIFERENTS A FUTBOLNET
51541
post-template-default,single,single-post,postid-51541,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

ACTIVITATS DIFERENTS A FUTBOLNET

ACTIVITATS DIFERENTS A FUTBOLNET

Després de sis mesos de FutbolNet, als participants al programa ens van traslladar a l’escola per compartir l’activitat amb els participants de multimèdia, que habitualment es queden a l’escola a les tardes. Abans de començar el moviment, es va fer una breu explicació, entre l’equip educatiu i els menors inscrits al programa, de què tractava FutbolNet. A la sessió de 2 hores, els menors van treballar conjuntament fent diferents dinàmiques: de presentació, d’escalfament, futbol a 3 temps, bàsquet…

Durant aquest trimestre també hem realitzat 3 sessions amb un tècnic esportiu, que ve una vegada al mes a fer una sessió als menors, potenciant els diferents valors vinculats a la practica esportiva.

Un any més participem en el projecte de servei comunitari, que és un programa de voluntariat de l’Institut les Planes. Els nois i noies de 3r d’ESO participen a 5 sessions amb un total de 10 h cadascun. A FutbolNet el vam iniciar al mes de febrer i finalitzarem el mes de maig, hi hauran passat un total de 22 alumnes. Els participants donen suport a l’equip educatiu i programen activitats duent-les a terme en les diferents sessions.

També vam visitar l’exposició Pessigolles, que estava ubicada a l’Smartcentre, on van gaudir d’una explicació i se’ls hi van donar consells per treballar els valors, a petita escala.

Una de les últimes activitats del curs serà la participació de FutbolNet a les Jornades Esportives d’APASA, fent una sessió conjunta.

La regidora responsable del programa, Montse Rodríguez, aposta per la continuïtat del programa obrint-lo i ampliant-lo a diferents entitats i serveis que hi estiguin interessats. La convivència és una eina molt important en l’educació dels menors.

Santa Bàrbara, 1 d’abril de 2019

Regidoria de Serveis Socials