S’AJORNEN LES XXIX JORNADES CULTURALS
84862
post-template-default,single,single-post,postid-84862,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

S’AJORNEN LES XXIX JORNADES CULTURALS

S’AJORNEN LES XXIX JORNADES CULTURALS

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara informa que s’ajornen, fins a nou avís per la crisi sanitària, les XXIX Jornades Culturals que estava previst que es portessin a terme entre el 18 d’abril i el 17 de maig de 2020.

Degut a les conseqüències de la COVID-19, molts esdeveniments es veuen afectats i també els actes que s’havien de realitzar per celebrar les XXIX Jornades Culturals. Un d’ells és el lliurament de premis del XXIX Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara 2020 previst per al dissabte 25 d’abril. L’acte queda ajornat i estarà condicionat a la situació de crisi pandèmica pel Coronavirus. Un cop tot torni a la normalitat, es deixaran 7 dies naturals per poder presentar obres, ja que eren els dies que faltaven per acabar el termini establert. Passats aquests dies, es distribuiran totes les obres rebudes a l’Ajuntament de Santa Bàrbara des del mes de gener als membres del jurat qualificador perquè les valori i aixequi acta del veredicte del concurs.

També queda ajornat el Reconeixement al Mèrit Planer que s’havia de celebrar el 8 de maig dins d’aquestes jornades culturals.

S’estudiarà una nova data per a la celebració de tots aquests actes culturals t’han aviat se superi la crisi sanitària.

Santa Bàrbara, 31 de març de 2020

Regidoria de Cultura