canadian adult dating sites Belgium adult dating murphy nc San Marino latest adult personal online dating site San Marino lesbian dating fort worth Luxembourg top adult sex dating sites Austria
Ajuntament de Santa Bàrbara | ARRANJAMENT CAMÍ MOLÍ DE VALLÈS
87428
post-template-default,single,single-post,postid-87428,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

ARRANJAMENT CAMÍ MOLÍ DE VALLÈS

ARRANJAMENT CAMÍ MOLÍ DE VALLÈS

L’Ajuntament de Santa Bàrbara va demanar a la Diputació de Tarragona una subvenció de 49.000 euros per pal·liar els danys dels aiguats ocorreguts el 2018. Finalment, la Diputació de Tarragona va atorgar una subvenció del 95 %, i 22.130 euros han estat invertits en arranjar el camí del Molí de Vallès amb encreuament al camí Sant Francesc.

Els treballs que s’han realitzat han estat treballs de millora del camí, reparació, sobretot de clots, asfaltat i manteniment per tal de reduir les molèsties que suposen per a la circulació de vehicles, i sobretot perquè els que l’utilitzin puguin circular amb total seguretat i comoditat. També part dels treballs han estat formigonar 5 trams per evitar que els passos de l’aigua provoquin danys importants al ferm del camí.

El regidor d’Agricultura, Agustí Espuny,  comentava la importància de mantenir els camins ben arranjats i nets, i anunciava que properament es farà un desbrossament dels principals camis del terme i també, tant aviat com es pugui, es “parxejaran” tots els camins del terme municipal.

Santa Bàrbara, 12 de maig de 2020

Regidoria d’Agricultura