MEDALLA CENTENÀRIA
90722
post-template-default,single,single-post,postid-90722,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MEDALLA CENTENÀRIA

MEDALLA CENTENÀRIA

L’alcalde de Santa Bàrbara, Antonio Ollés, acompanyat de la regidora de Serveis Socials, Ana M. Panisello, van entregar el passat divendres 4 de desembre, dia de la nostra patrona Santa Bàrbara, la Medalla Centenària de la Generalitat a la senyora Fidela Subirats Montardit. Fidela va néixer el 21 d’agost de 1920 i actualment té 1 filla, 3 nets i 3 rebesnets.

L’acte de lliurament, que va tenir lloc a casa de l’homenatjada, es va dur a terme de manera molt abreujada, per minimitzar els riscos de contagi, i també hi van assistir els seus familiars. Es tracta d’una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

Santa Bàrbara, 4 de desembre de 2020

Regidoria de Serveis Socials