FINALITZA ARRELS PLANERES – FESTIVITAT DE SANT GREGORI 2021
95603
post-template-default,single,single-post,postid-95603,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZA ARRELS PLANERES – FESTIVITAT DE SANT GREGORI 2021

FINALITZA ARRELS PLANERES – FESTIVITAT DE SANT GREGORI 2021

No ha estat fàcil però Arrels Planeres – Festivitat de Sant Gregori 2021 es va poder celebrar i finalitzar amb èxit, en aquesta primera edició marcada, com no, per la pandèmia de la Covid-19. Després que l’any passat es va haver de suspendre per estar en estat d’alarma, enguany era la prova de foc i, en aquest sentit, es pot dir que s’ha superat amb nota.

Com era de preveure, es va realitzar un programa adient i adequat a la situació actual, respectant al màxim les mesures de seguretat. Tot i això, el programa va comptar amb nombroses activitats. Cal dir que, enguany, la festa es va celebrar en dos caps de setmana, per tal de donar cabuda també a la proclamació de les pubilles i dels pubills de l’any 2020 que, degut a la pandèmia, no es van poder proclamar.

El programa ha tingut activitats per a tots els públics: romeria amb carruatges i cavalleries, versos feministes d’abans i ara, celebracions religioses, demostració de balls, espectacles per a totes les edats… així com, enguany també es va comptar amb el teixit comercial i de la restauració, que va participar amb el mercat al carrer i amb el vermut a les terrasses.

Tot i això, com sempre, l’acte principal ha estat el que vincula a pubilles i pubills on, els i les veritables protagonistes de la festa on, com sempre, s’ha realitzat la tradicional jota de rondalla, la petició tradicional i la posterior proclamació, tant de 2020 com de 2021 i, a diferència d’altres anys, celebrant-ho al poliesportiu municipal per tal de respectar al màxim les mesures de seguretat. L’atzar va decidir que fossin per a l’any 2021 Andrea León i Joan Bosch, pubilla i pubill majors, Jèssica Lange i Nicolas Homrei, pubilla i pubill infantils. I per a l’any 2020, Paula Escobar i Albert Cid, pubilla i pubill majors, Dàlia Fernández i Pol Pitarch, pubilla i pubill infantils.

La regidora de festes, Laia Pla, i el regidor de cultura, Agustí Espuny, valoraven molt positivament aquesta edició i, tot i els entrebancs, van mostrar una gran satisfacció pel resultat, desitjant que per a l’any que ve, la situació es normalitzi i es pugui celebrar la festa amb el seu màxim esplendor.

Santa Bàrbara, 21 de maig de 2021

Regidories de Cultura i Festes



 

FINALITZA ARRELS PLANERES – FESTIVITAT DE SANT GREGORI 2021

FINALITZA ARRELS PLANERES – FESTIVITAT DE SANT GREGORI 2021

No ha estat fàcil però Arrels Planeres – Festivitat de Sant Gregori 2021 es va poder celebrar i finalitzar amb èxit, en aquesta primera edició marcada, com no, per la pandèmia de la Covid-19. (més…)