XVI JORNADES MICOLÒGIQUES DE LES TERRES DE L’EBRE
102152
post-template-default,single,single-post,postid-102152,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XVI JORNADES MICOLÒGIQUES DE LES TERRES DE L’EBRE

XVI JORNADES MICOLÒGIQUES DE LES TERRES DE L’EBRE

Del 23 d’octubre al 28 de novembre es realitzaran al Museu de la Vida a la Plana la 16a edició de les Jornades Micològiques de les Terres de l’Ebre que inclouen l’exposició “Els bolets de les Terres de l’Ebre. Molt més que rovellons” i el curs “Els bolets de les Terres de l’Ebre”.

Aquesta exposició està formada per 17 panells on s’introdueix al visitant al món dels fongs i als principals grups taxonòmics de bolets, mostrant una part de la gran biodiversitat d’espècies de bolets que podem trobar a les nostres terres.

Així com, els dies 23 i 24 d’octubre de 2021, es realitzarà el curs “Els bolets de les Terres de l’Ebre”. Aquesta activitat s’inclou dins del cicle de cursos naturalistes que cada any organitza la Institució Catalana d’Història Natural, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, conjuntament amb el Museu de les Terres de l’Ebre.

Aquest curs d’iniciació al coneixement dels bolets que podem trobar a les Terres de l’Ebre està dividit en dues parts, una teòrica i una sortida de camp. Al llarg de les dos sessions teòriques els participants coneixeran aspectes rellevants del món dels bolets com: les principals característiques i funcions a la natura dels fongs, la seva ecologia i la relació de les diferents espècies amb el tipus de sols, o aspectes que relacionen els bolets i l’ésser humà (cultiu de bolets, conselles per a la seva recol•lecció, etc.). També  es tractaran els principals grups de fongs i les espècies de macromicets que podem trobar a les Terres de l’Ebre. Per finalitzar el curs es realitzarà una sortida pràctica de coneixement de bolets al massís dels Ports

Per realitzar la inscripció al curs us podeu adreçar a la Secretaria de la ICHN al telèfon  933 248 582 o enviant un email a ichn@iec.cat. La matrícula per als socis de la ICHN i per als habitants de les Terres de l’Ebre és de 30 €, i per la resta és de 54 €. (estudiants i aturats 40 €). La inscripció es considerarà formalitzada un cop realitzat el pagament del curs ingressant l’import de la matrícula al compte corrent 2013-0421-50-0200689502. Les places estan limitades a 20 inscrits i es cobriran per rigorós ordre de inscripció.

Més informació a museulaplana@santabarbara.cat.

Santa Bàrbara, 29 de setembre de 2021

Regidoria de Cultura i Regidoria de Turisme