SUBVENCIONS A LES ENTITATS PLANERES
108381
post-template-default,single,single-post,postid-108381,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SUBVENCIONS A LES ENTITATS PLANERES

SUBVENCIONS A LES ENTITATS PLANERES

En data 13 de gener de 2022, en la sessió ordinària de la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Bàrbara es van aprovar les bases específiques reguladors per a la concessió de subvencions a entitats culturals, educatives i esportives que l’Ajuntament de Santa Bàrbara atorga per a la realització de programes i activitats de promoció i difusió esportiva, cultural i festes, any 2022.

Per explicar més detalladament tot el procés de tramitació de la sol·licitud de subvenció 2022 i la justificació de la subvenció concedida el 2021, s’ha convocat una reunió per al dia 18 de febrer, a les 18.30 hores a l’Smartcentre.

Podran acollir-se a aquestes bases, totes les entitats culturals, educatives i esportives de la nostra població de Santa Bàrbara.

Les sol·licituds es prioritzaran en funció dels criteris de valoració següents:

  • Programa d’activitats a realitzar.
  • Tipus d’activitat a realitzar i durada.
  • Que el programa o projecte sigui desenvolupat per personal qualificat.
  • L’interès social, cultural o esportiu del programa o projecte.
  • El nombre de participants.
  • L’eficàcia manifestada quant a la promoció i desenvolupament cultural i esportiu en anys anteriors per l’Entitat sol·licitant.
  • Que el programa o projecte sigui obert a la participació de qualsevol edat, en especial en les categories de promoció.
  • Pressupost anual de l’Entitat sol·licitant.

També es valorarà positivament la participació de l’entitat en els actes organitzats per l’Ajuntament durant l’any anterior.

Les sol·licituds hauran de presentar-se, abans del dia 25 de març de 2022, amb la documentació que s’especifica a les bases, de forma telemàtica, al Registre General de l’Ajuntament. A la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Bàrbara es troben les bases, la sol·licitud i l’accés al tràmit telemàtic per enviar aquesta sol·licitud.

El regidor de Cultura, Agustí Espuny, i la regidora d’Esports, Ana M. Panisello creuen en la importància de recolzar a les entitats municipals en actes que realitzen durant tot l’any i amb aquestes subvencions municipals.

 Santa Bàrbara, 10 de febrer de 2022

Regidoria de Cultura i Esports