L’SMARTCENTRE CONVOCA EL XVIII CONCURS D’IMATGE DIGITAL: SANTA BÀRBARA EN BLANC I NEGRE
130763
post-template-default,single,single-post,postid-130763,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’SMARTCENTRE CONVOCA EL XVIII CONCURS D’IMATGE DIGITAL: SANTA BÀRBARA EN BLANC I NEGRE

L’SMARTCENTRE CONVOCA EL XVIII CONCURS D’IMATGE DIGITAL: SANTA BÀRBARA EN BLANC I NEGRE

Un any més, la Regidoria de Noves Tecnologies convoca el concurs d’imatge digital de Santa Bàrbara. El concurs pretén apropar i donar a conèixer la nostra població, tant per la riquesa natural, arquitectònica com personal. El tema de la XVIII edició del concurs de fotografia digital és: Santa Bàrbara en blanc i negre.

El concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la nostra ciutadania, a més el concurs ajuda a què moltes persones aficionades al món de la imatge doni a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.

Es concediran els següents premis:

  • Primer premi: 100 €
  • Segon premi: 50 €
  • Tercer premi: 30 €

Tots els participants rebran un obsequi en agraïment a la seva participació.

Des de la Regidoria de Noves Tecnologies animem a tothom a participar en aquest concurs, petits, grans, joves i tot aquell que tingui ganes de captar, en imatges, el vestuari tradicional planer.

Podeu consultar les bases i terminis de presentació d’imatges a la web del nostre poble, www.santabarbara.cat o adreçant-vos a l’Smartcentre:

Telèfon: 977 71 91 36

Whatsapp: 695 228 149

Correu electrònic: smartcentre@santabarbara.cat

Adreça postal: c/ Mare de Déu de Montserrat, 28

BASES

Santa Bàrbara, 20 d’abril de 2023

Regidoria de Noves Tecnologies