Ajuntament de Santa Bàrbara | Biografia Alcalde
1449
page-template-default,page,page-id-1449,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Biografia Alcalde

Alfred neix a finals del 1970 a Santa Bàrbara, creix com qualsevol altre xiquet del poble, estudia la primària al centre del poble i els estudis secundaris a Tortosa. El salt a la Universitat el fa a Tarragona on estudia Magisteri, en concret l’especialitat de matemàtiques i ciències.
Des de 1994 exerceix la seva professió de mestre, i això fa que desenvolupi la seva tasca docent en diferents centres i en diferents especialitats i nivells. En el món escolar ha ocupat també altres càrrecs diversos com són els de coordinador d’informàtica, de revista escolar i de biblioteca.

Ha col·laborat en diferents publicacions a nivell de territori com són “Petita història de Freginals”, “La cuina de la Plana” i, actualment, participa en la col·lecció “El Montsià de Bàrbara i Jaume”.

Durant la seva vida sempre ha tingut molta implicació en el món associatiu del poble, tant cultural com esportiu, essent membre de moltes entitats locals i també membre de la junta rectora d’algunes d’aquestes.

El pas públic a la política el fa el maig del 2007 formant part de la llista de CiU a les eleccions municipals de Santa Bàrbara. També ha estat vicepresident segon del Consell Comarcal del Montsià a Amposta, exercint diferents responsabilitats lligades al seu càrrec: Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, Consorci per a la Normalització Lingüística, Comissió per a la Sostenibilitat a les Terres de l’Ebre, Ponència Ambiental, Patronat de la Fundació Montsià, COPATE… actualment i des de 2015 és l’alcalde de Santa Bàrbara.

 

Alfred Blanch Farnós

ablanch@santabarbara.cat