MARÇ LILA
79829
post-template-default,single,single-post,postid-79829,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MARÇ LILA

MARÇ LILA

Durant el mes de març es realitzaran a Santa Bàrbara una sèrie d’activitats en motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Els objectius del projecte són reivindicar l’ús i l’ocupació igualitaris de diferents espais de la comunitat, afavorir processos de construcció, de creixement personal i grupal, així com mostrar la importància de la dona al teixit associatiu, fent visible que es tracta d’un agent actiu i transformador sobre la societat.

Es duran a terme un seguit d’accions desenvolupades per diversos agents que formen part de la comunitat. Participaran activament entitats i associacions locals compromeses amb els objectius que persegueixen els feminismes i amb les diversitats sexuals i de gènere.

El passat 25 de gener es va realitzar la primera reunió, al Centre Municipal de Serveis Socials, per exposar el projecte i començar a planificar les possibles activitats amb les associacions.

Ana M Panisello, com a responsable de l’àrea, agraeix la implicació de la jove planera, Míriam Cid, que és qui va fer la proposta inicial i, des de la Regidoria de Serveis Socials, s’ha decidit donar-li suport i potenciar-ho al màxim. També vol donar les gràcies a les entitats, que ja s’han implicat, i espera que sigui un punt de partida del projecte.

Santa Bàrbara, 27 de gener de 2020

Regidoria de Serveis Socials