Honors i distincions
30993
page-template-default,page,page-id-30993,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

Honors i distincions

Els honors i distincions que s’atorguen des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara per diferents reconeixements especials o serveis extraordinaris prestats al municipi són:

  1. Reconeixement al Mèrit Planer

Guardó que s’atorga des de l’any 1996, a una persona o entitat per la seva destacada actuació en qualsevol camp de la vida del municipi. Es concedeix cada dos anys i, a partir de 2008, cada tres anys.

  1. Reconeixement al primer planer de l’any

Aquest reconeixement es porta a terme de manera local i s’obsequia a la família del primer/a planer/a de l’any. Es porta a terme des del 2016.

  1. Reconeixement a persones centenàries

Reconeixement de la Generalitat lliurat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a totes les persones residents a Catalunya que hagin complert 100 anys d’edat o estiguin a punt de complir-los. Es tracta d’una medalla commemorativa personalitzada, gravada amb el nom de la persona i l’any de celebració del seu centenari.

D’altra banda, Santa Bàrbara disposa d’un Llibre d’honor on hi signen les autoritats o personalitats rellevants que visiten el municipi.