Notícies
397
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-397,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

Notícies

Dijous 11 de juliol, i dins el marc de les Festes Majors 2024 de Santa Bàrbara, es va fer entrega dels premis del XIX concurs d’imatge digital. En aquesta edició la temàtica ha estat: La Dona Planera.
A finals de juny van quedar enllestides les obres de reforma del carrer Aire (Fase IV), des de la plaça de l’Alto, carrer Dr. Ferran, i fins el límit del casc urbà en la placeta davant de la Cooperativa Sant Gregori.
El passat 5 de juny es va finalitzar el curs 2023-2024 de les classes de català organitzades per l’Ajuntament de Santa Bàrbara. Després de més de 20 anys impartint cursos de llengua per a nivells diferenciats es continuen oferint classes setmanals adaptades a les diferents necessitats en l’aprenentatge de la llengua.
Un any més, l’Ajuntament de Santa Bàrbara va ser beneficiari dels ajuts que, la Diputació de Tarragona, concedeix als municipis de la demarcació per realitzar projectes vinculats a fomentar l’emprenedoria i l’ocupació a la província, amb l’aprovació del projecte denominat “Pla de suport a l’Smartcentre”.
El dijous 30 de maig, els alumnes de sisè de l’Escola Jaume Balmes van presentar el projecte de cooperativa, Planacoop, en el marc del Programa de Foment de l’Emprenedoria i el Cooperativisme a les Escoles, un projecte impulsat conjuntament entre el servei d’emprenedoria de la Diputació de Tarragona i l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre.
Els mesos d’abril i maig l’Institut Català de la Salut va organitzar a Santa Bàrbara el cicle de xerrades amb salut ‘Ens Cuidem’. Es van realitzar cinc sessions amb temàtiques diverses al Centre Municipal de Serveis Socials. Les persones participants van tenir l’oportunitat d’aprendre i intercanviar coneixements sobre diversos aspectes relacionats amb la salut i el benestar.
El dijous 11 d'abril, Santa Bàrbara va ser la seu de la primera trobada del projecte ConnectArt-e,
El dia 4 d’abril va tenir lloc la reunió del jurat del XXXIII premi literari Vila de Santa Bàrbara per debatre i decidir sobre quines obres eren les millors en la categoria de narrativa, ja que, aquest any, des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara el premi que es va convocar va ser el premi de narrativa.
Durant els dies 25, 26, 27 i 28 de març es va realitzar un campus amb un total de 135 alumnes en edats compreses entre els 3 i 12 anys i un total de 15 monitors i monitores.
En el ple extraordinari del dia 24 de gener, entre d’altres punts, es va aprovar el pressupost municipal per a l’exercici 2024 amb els vots a favor dels sis regidors de l’equip de govern format per Junts x Santa Bàrbara i ERC, del vot a favor del regidor de SBAU, les abstencions de dos regidors de Per Santa Bàrbara, l’abstenció de la regidora del PSC i cap vot en contra.

El dissabte 9 de març, en el marc de la programació del Març Lila, el Grup Joventut va organitzar l'activitat del Concurs i Bingo Musical Lila, a l'Smartcentre. Per començar, es va realitzar el primer joc de la tarda, precedit pel vídeo de Cinta Ferré Rodrigo,...

El dilluns dia 4 de març, organitzat des de l’Smartcentre de l’Ajuntament de Santa Bàrbara i en el marc del Març Lila, es va dur a terme una activitat a l’institut les Planes de Santa Bàrbara dirigida als alumnes de primer de batxillerat a càrrec de V_TOOLS.
El passat divendres 16 de febrer, a l’Smartcentre, es va realitzar un taller d’autodiagnosi digital per conèixer la maduresa digital de les empreses i comerços que hi van participar que, en aquesta ocasió, van ser un total d’onze participants.
En data 11 de gener de 2024, en la sessió ordinària de la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Bàrbara es van aprovar les bases específiques reguladors per a la concessió de subvencions a entitats culturals, educatives i esportives

La unitat d’assistència en medi ambient, salut pública, enginyeria municipal i territori de la Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de Santa Bàrbara un import de 26.080,45 euros en les subvencions que es resumeixen a continuació: Concepte: Socorrisme piscines Número d’expedient: 8004330008-2023-0005887 Pressupost elegible: 16.510,15 euros % concedit:...

El divendres 9 de febrer, a l'Smartcentre de Santa Bàrbara, tindrà lloc la presentació del projecte Necesser TIC dins el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona i la nena a la ciència (11 febrer) i com a tret de sortida a les activitats de la campanya en perspectiva de gènere del Març Lila de l'Ajuntament de Santa Bàrbara.