MÉS DE 40.000 EUROS D’INVERSIÓ AL TEIXIT COMERCIAL LOCAL
104446
post-template-default,single,single-post,postid-104446,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MÉS DE 40.000 EUROS D’INVERSIÓ AL TEIXIT COMERCIAL LOCAL

MÉS DE 40.000 EUROS D’INVERSIÓ AL TEIXIT COMERCIAL LOCAL

Amb la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19, la societat en general es va veure afectada. A poc a poc, amb la vacunació a gran part de la població i les mesures sanitàries i de seguretat adoptades, amb més o menys lentitud, s’ha anat tornant a la normalitat. Dins d’aquest gran aldarull que ha provocat aquesta crisi, alguns dels sectors més afectats han estat els de la restauració i el comerç minorista.

Ja l’any 2020, l’Ajuntament de Santa Bàrbara va treure una línia d’ajuts de 300 euros per als comerços i empreses afectats durant la primera onada de la pandèmia. També dins de l’any 2020, l’Ajuntament va signar amb la Cambra de Comerç de Tortosa un conveni anual amb la voluntat de dinamitzar el teixit comercial local. Així com, també es van realitzar altres actuacions de suport al comerç, com l’actualització de la guia comercial, la recuperació de la Unió de Comerciants, la realització d’accions formatives o la col·laboració en accions de promoció.

Amb aquesta línia d’ajuts, es tanca un any on la Regidoria de Promoció Econòmica ha mostrat la seva voluntat de donar el màxim suport a un sector que, malauradament, ha sofert greus conseqüències amb la pandèmia. Igualment però, espera que sigui aquest un punt d’inflexió i que, amb l’entitat al capdavant, el comerç generi sinèrgies que ajudin a recuperar el sector.

Santa Bàrbara, 11 de novembre de 2021

Regidoria de Promoció Econòmica