L’SMARTCENTRE PARTICIPA EN L’EDICIÓ PREMIS DonaTIC 2024
161750
post-template-default,single,single-post,postid-161750,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’SMARTCENTRE PARTICIPA EN L’EDICIÓ PREMIS DonaTIC 2024

L’SMARTCENTRE PARTICIPA EN L’EDICIÓ PREMIS DonaTIC 2024

L’Smartcentre participa en l’acte d’entrega dels guardons Premis DonaTIC 2024 a la sala La Paloma, de Barcelona, en un acte on s’han donat a conèixer les finalistes i guanyadores de les diferents categories. Aquests premis han reconegut dotze dones procedents dels àmbits empresarial, professional i acadèmic d’entre les 70 candidatures que s’hi van presentar.

En aquesta desena edició dels premis, l’objectiu era reconèixer el paper i el talent de les dones en l’àmbit de les noves tecnologies i les disciplines STEM, així com oferir referents a nenes i noies. El conseller d’Empresa i Treball, Miquel Samper, la secretària de Polítiques Digitals, Maria Galindo, i la directora general de Societat Digital, Sandra Ruiz, han assistit a l’entrega dels premis.

En l’edició d’aquest any, l’Smartcentre ha participat amb el projecte del Necesser TIC en la categoria d’iniciatives referents. El passat 9 de febrer, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència (11 febrer), vam presentar el NecesserTIC – NTIC, un projecte impulsat des de l’Smartcentre de Santa Bàrbara, que està pensat per trencar amb els estereotips de gènere.

“Què passa quan el necesser d’una Dona porta un cable de xarxa, o un adaptador, o un tornavís…?”

L’objectiu del projecte és desplegar el concepte del Necesser TIC a tota Catalunya i que, mitjançant el canvi de perspectiva d’aquest objecte, es promogui la visibilitat del poder de la dona i les seves capacitats en el sector TIC.

Ana M. Panisello, regidora de Noves Tecnologies, està molt satisfeta que l’Smartcentre estigui present en aquest tipus d’esdeveniments, essent referents del nostre territori com a model d’espai multidisciplinari i transversal que aposta per la innovació social digital.

Santa Bàrbara, 14 d’octubre de 2024

Regidoria de Noves Tecnologies